Ръководството на Левски подготвя незабравим празник за феновете по повод 110-ата

...
Ръководството на Левски подготвя незабравим празник за феновете по повод 110-ата
Коментари Харесай

От Левски обявиха програмата за празника

Ръководството на Левски приготвя паметен празник за почитателите във връзка 110-ата годишнина от основаването на клуба. " Сините " разкриха детайлности на своя формален уебсайт, където разкриха и за какво тимът се представи неубедително през този сезон.

" Левскари,

Нашата реликва навършва 110 години на 24 май. Знаем, че годината бе тежка, изпълнена с битка за окончателното избавление и стабилизиране на клуба, а всичко това докара до неуверени резултати на терена. Нашият клуб, неговата история и най-много вие - правилните почитатели, които нито за момент не се отказахте да подкрепяте тима, заслужавате паметен празник.

От през днешния ден ще стартираме последователно да ви разкриваме проектите за 24 май. Обратно на логиката започваме с десерта - концерт пред бранш " А " на стадион  " Георги Аспарухов "  

с реализатори, които освен да доставят музикална приятност, само че и да знаят какво е " Левски ". Подготвили сме 5-часово шоу с Дичо, Били Хлапето, Михаела Филева и Графа.

Ще можете да видите на сцената още един път филмовия откъс на първия игрален филм за живота на ненадминатия Георги Аспарухов - Гунди в компанията на основните герои - Павел Иванов и Александра Свиленова.

Подготвили сме ви още доста изненади, които ще разберете в идващите дни.

Само Левски! "
 Левски с информация за своите последователи
Левски с информация за своите последователи

По мотив гостуването на Локо (Пловдив)
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР